Moshi monsters

 

Moshi Monsters Sommerens store legetøjsdille.:

Moshi Monsters har allerede gjort deres indtog i 150 lande verden over, og er mange steder blevet et kæmpe hit, og nu er turen kommet til Danmark.

Moshi Monsters på nettet.:
Moshi Monsters findes både på nettet og som mere traditionelt legetøj. I den virtuelle verden går det kort fortalt ud på, at børnene vælger deres eget monster blandt 6 søde Moshi Monster-figurer, og efterfølgende sætter deres eget præg på det. Herefter er monsteret klar til at blive sluppet løs i ”Monstro City”, hvor det kan optjene virtuelle mønter (også kaldet ”Rox”) ved at løse forskellige små udfordringer. Monstrene kan også gøre rent på deres værelser eller lege og hygge sig med de øvrige monster venner. På verdensplan findes der allerede mere end 60 millioner virtuelle Moshi Monsters! Det er gratis at blive en del af den virtuelle monsterverden.

Moshi Monsters i den virkelige verden:
Også i den virkelige verden står monstrene på spring til at indtage de danske børneværelser.
Der kan samles på både små og større Moshi Monsters figurer, der er seje samlekort og særligt til pigerne findes der armbånd med skønne charms. Der findes også et Nintendo spil og til sommer lander et nyt Moshi Monsters magasin på hylderne.

Kort sagt er Moshi mosters underholdning for børn i alle aldre. Hos BilligLeg har vi et stort udvalg i netop moshi monsters - kik ind og se det store udvalg...